Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig!

Jag saknar dina händer,
jag saknar din doft,
jag saknar ditt leende,
jag saknar dina ord,
jag saknar din beröring,
jag saknar din närvaro.
Varje sekund, varje minut
saknar jag dig och önskar
att du vore här.
Finns ingen jag saknar mer än dig!




Fri vers av f-r-o-g
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-06-23 12:40



Bookmark and Share


  Beatrice J Lindéh
OOo fin :)
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g