Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till minne av min morfar! - 6 mars 2001 (skrev dikten idag, sex år efter hans bortgång!)


Saknaden av morfar!

När den här dagen kommer
har jag svårt att tankarna samla,
jag tänker på när ditt liv en dag tog slut.
Jag tänker även på de jag känner
som har blivit gamla,
som snart all tid runnit ut.
Saknar dig mer än jag själv kan förstå,
du är ju ändå min morfar och kommer
alltid att vara.
Tänker på dig ofta både nu som då,
men jag vet att du nu är en ängel
i Guds skara.
Hoppas att vi snart skall mötas igen,
då jag får träffa dig som du en gång var.
Vi ses en vacker dag i himmelen,
när jag inga dagar här har kvar.




Fri vers av f-r-o-g
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-06 20:51



Bookmark and Share


    jojjeliita
Jag vet hur det är att förlora sin morfar,jag förlorade min för 5 år sen...& jag tänker på honom varje dag,nån gång under dagen...!!
Du skrev den här dikten superbra....
Kram
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g