Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bli min?

Du är så söt och rar,
du är den bästa jag har.
Saknar ingen så mycket som du,
finns ingen hellre jag träffar just nu.
Du finns jämt i mina tankar,
det är för dig mitt hjärta bankar.
Mitt hjärta slår snabbare när jag är dig nära,
önskar att vi bara kunde hålla varandra kära.
Vill bara att det ska bli vi två,
längtar efter dina ögon blå!




Fri vers av f-r-o-g
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-03-27 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g