Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast en dröm?

Finns inget bättre än att se in i dina ögon som tindrar,
då känns det som om ingenting vår kärlek hindrar.

Du är en underbar kille som många vill ha,
men jag ska inte låta någon dig från mig ta.

I mina ögon är du ett skratt som alla vill ha men endast någon kan få
och allt det ser jag i dina ögon små.




Fri vers av f-r-o-g
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-03-27 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g