Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara tankar

Du är en underbar kille söt som få,
men en dröm är att det kan bli vi två.
Vet att det endast är en dröm som jag har,
fast den kommer ändå länge finnas kvar.
Du är drömmen jag aldrig kan nå,
du är killen jag aldrig kommer få.
Jag vet att du inte vet vad jag känner,
men enligt dig är vi bara vänner.
Önskar ändå att det kunde bli mer,
men jag vet du det inte ser.
Saknar dig mer än jag kan förklara
vet bara hur jag önskar att det kunde vara.




Fri vers av f-r-o-g
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-03-27 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g