Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar

Att änglar finns är något jag alltid trott på,
men att det skulle komma så tydliga bevis visste jag inte.
Många ser änglar som en person i vit klänning och med
vingar på ryggen.
Det trodde jag också tills jag träffade dig.
Nu vet jag att änglar ser ut som vilken person som hellst.
En ängel ser precis ut som du!




Fri vers av f-r-o-g
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-03-02 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g