Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset!

Var är du när jag behöver dej som bäst?
När jag vandrar i mörkret och inte hittar ut.
Kanske är det just du som är ljuset.
I så fall gör jag vad som hellst för att hitta dej.
Jag vill hitta ut, jag vill hitta ljuset!




Fri vers av f-r-o-g
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-03-02 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g