Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemsk tanke och handling

Ögonen rinner,
tankarna försvinner.
Jag tar ett grepp om kniven,
och tanken är redan skriven.
Kniven skär,
nu sitter jag här.
Blodet bara rinner,
hoppet och tankarna försvinner.




Fri vers av f-r-o-g
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-03-02 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g