Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är sant, Henrik. Läs och bevara. ilu.


Brev till en vän


Och även fast jag vet
du tycker bättre om kaffe
vill jag bjuda dig på té
slå armarna runt dig
och värma dig inifrån

för ibland verkar det sådär
isande skakande kallt
hos dig, i dig
och om jag kunde skulle jag ta
alla de andetagen som gör ont
ifrån dig,

likt ett fotbollsproffs skulle jag kicka
dina sorger
din smärta
så långt bort att dom aldrig mer kallar på dig
men du vet ju
hur mycket jag än tränar
får jag inga starka ben
och du får
alltför ofta
möta allting helt ensam

Kommer du ihåg att vi sa
att du skulle bli den bästa improvisatören?
Sluta låtsas, Henrik
Det får göra ont.

jag tänker
alltid
krama dig




Fri vers av temugg
Läst 622 gånger
Publicerad 2007-03-22 20:18



Bookmark and Share


  Blumma.
-smaska på dikten- Mm, bra !
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg