Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag undrar vad fan det är jag sjunger om. Egentligen.

 

 

jag svettas
älskade
det är för hett
här
jag tar av mig
tröja
byxor
står
i min svarta
BH
och vita
trosor
jag svettas
älskade
det är alldeles
för hett
här
jag andas
tungt
det ångar
jag svettas
älskade
och det kommer
ljud
från min
mun
och sång som
säger
don't waste my
time
och jag
tänker
på dig
när jag står
i den lilla
studion
och svettas
Jag tänker
på dig
när jag sjunger
don't waste my
time
och jag undrar
vad fan
jag säger
egentligen
det är
alldeles
för
hett
här
och
jag
sjunger
och
wale:ar
ur
hålet
i mitt hjärta
med
stöd från
könet
och
luft
från
lugnan
Och
jag sjunger
don't
waste my
time
och
jag
tänker
på dig
älskade
och hur jag
slösar med
min tid
och jag
undrar
vad fan
jag
sjunger
om
egentligen.

 

 




Fri vers av fossie
Läst 526 gånger
Publicerad 2007-04-02 15:51



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
FAN..öh!! flå\'t men denna var såå bra och sägande, jag sätter mig in och förstår...tänker litet på låten Nelly gjorde..Hot in here..

..så sjung min sköna SJUNG...Jag lyssnar..bra skrivet =)
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie