Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
This is the real three words about me.


Me, Siri

Can be awful, can feel pain

But she will always feel the same.




Övriga genrer av fredrika08
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-03-03 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08