Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra

Att vara vacker betyder inte att vara underbar
Att vara vacker betyder inte att vara stark.
Att vara vacker kan betyda mycket
Jag önskar att någon såg mig bortom ytan.




Övriga genrer av fredrika08
Läst 475 gånger
Publicerad 2008-06-19 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08