Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drowned

Drowned in your dark look
Drowned in your endless eyes,
You\'ve got my love as on a hook,
I don\'t tell you any lies.

Drowned in your happy face
Drowned in your soul
I\'m behind you with one pace
If you don\'t love me, oh no!




Övriga genrer av fredrika08
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 18:53



Bookmark and Share


  neleh
Känner igen mig. Sårbarhet,utsatthet.
2008-09-03

  illimité
Tyckte verkligen det sista;
\"If you don\'t love me, oh no!\"
- var supergulligt! Fin dikt med rim som flyter
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08