Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raka svar

Vänner är för att ha kvar.
Alla mina vänner alltid iväg far

Bort från mig, som om jag vore att monster i natten
Men ni blev inte ett skvatt rädda.

Låt mig göra allt på mitt sätt
Se det från den ljusa sidan, då gör du rätt.

Låt mig älska dig i nöd och lust
Även om du ensam sitter vid en dimmig kust.




Fri vers av fredrika08
Läst 581 gånger
Publicerad 2007-06-10 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08