Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt .

Allting jag saknar, alltig jag har
Alla ställen dit jag gärna far
Alla minnen som svider inuti,
Alla tankar som ryms i ett etui,
Jag vill leva, men jag vill också dö
Jag vill att de andra hör

Mina vänner sviker mig,
vissa säger numera inte ens "hej"
Jag vet att jag älskar dig,
men svårt att säga, ej okej
Svaret som du håller hårt
Att ta ditt svar, det är svårt
Kanske blir det vi en dag,
tills dess är jag din efter behag.




Fri vers av fredrika08
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-10 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08