Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du, min älskade PojkenUtanVingar, kommer jag aldrig glömma

Jag är en ängel utan vingar
med glorian på sne

Tindrande små ögon
och min uppgift är att le

Älska mig eller hata mig
det är faktist upp till dig

Jag behandlar ändå alla andra
som dom behandlar mig




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 507 gånger
Publicerad 2007-03-03 18:21



Bookmark and Share


    mizzW
Älskar!!
2007-03-22

  Marreb
Gullig dikt. :-)
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx