Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en \"ofärdig\"? dikt


I Kanoten

En darrning
i ditt ögonlock
I går du gav mig vilda ögonkast
från 1000 ögonblick
Du skumögt rasade
i blinkning efter blinkning
Nu
blundar du
och vecken i din panna
slätas ut
till dyningar
som vaggar
mig
till ro




Fri vers av Marita Persson
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-03-03 19:39



Bookmark and Share


    JJ VIP
Jag tycker den är färdig.....vackra innerligt nära rader, gillar temat \"öga\" du vrider och vänder på, samt slutet som som skänker lugn! Mvh. JJ.
2007-05-01

    Bodil Sandberg
TJUSIGA RADER...JA ofärdig eller inte...det är mycket vackert!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson