Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen

alla mina ord är av eter
för jag kan inte flyga och döden kommer osynlig




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-03-04 02:46



Bookmark and Share


  Tekoppsgubben
Detta är den sanna litteraturen, den enda sanna-mina-ordiga odlingen av potatisar som ploppar upp ur jorden och skrämmer slag på allt som heter konservburk!

Sanna mina ord så har du skapat ett mästerverk som komma att vinna nobelpriset minus femhundra gånger om samt förändra den litterära gestalten av Svegron!

Tack, MIKAEL(som är en avart av rädisa) DU HAR SANNA MINA... (ooops, Caps Lock), du har sanna mina ord fixat en sjudundrande liten grej här!

Ho! Ho! Ho!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)