Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtekrig för två .



Jag mjuknar för varje kyss

av ett haglande hjärtekrig

och tysta ska vi vara . 




Bunden vers (Haiku) av daniele
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-03-04 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele