Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Panda Bear - Take pills


Ditt trånga bröst

Jag som alltid trodde
du var den starkaste björnen
urskogens konung med kronan på svaj
och rävens list bakom ditt högra öra

Du har krigat dig från tretton fram till nu
lärt mig hantera både pil och pistol
för man är sig själv närmast
och ingen kommer att hjälpa dig
det är den hårda vägen
vi alla halkar in på till slut

Din kind kändes varm och trött
nu samlas vi omkring dig
med ögon stora nog för tårar
när du skojar om hur hård sängen är
prinsen på ärten på SÄS
en Mannerheimsstjärna
ska du ha, du modiga i din kamp

jag viskar mitt mantra i smyg


















Fri vers av marianela
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-04 12:18



Bookmark and Share


    stockhausen
Den godispåse du giver oss idag
låt ack också de tvålfagra här i världen

få smaka KNAPERSTEKT bakom

linje lusta

jag har nog missförstått alltsammans

men orden dom ramlar runt
det är den hårda vägen

ingen kommer hjälpa dig
fastän dom sa -alla ska med

Praktikant nära strypas i kyrkan.
och sen kastade dom sten och gurkor

flera mil blev det . BLÄCKTRUMMEPOJKEN SA

tappa inte tvålen nu. tappa den inte
kan inte styra sms. skicka sms.se sms

Vem är din favorit i ”Antikrundan”?
dom sa tvålen kommer att halka ner från hakan
GIVE BIRTH- take life

den lilla myran på försäkringskassan
talade med väldigt låg volym
men innebörden blev detsamma

Vem är din favorit i ”Antikrundan”?

--
Happiness is so much FUN
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela