Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övertrött



slagen av

fördärvande och 

lagomt avvisade

en avlägsen reflektion

av bristförgiftningar

en torkad chanshet

en avkastad själ

lämnad här

för att frysa 

eller dö ihjäl


raka vägar

brevid motionärer

trampar man felsteg

mot nya förväntningar

chansar vi inte med rädslan brevid

ett lugnt krav

ett förväxlande mediahav

på bara en kanal . 







Fri vers av daniele
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-03-04 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele