Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam flicka

En söt flicka ensam till skolan går.
Ingen skjuts eller hjälp hon får.
Hennes huvud hänger och dinglar trött.
En tår rinner ner på kinden sött.
Hennes föräldrar inte förstår.
Hur flickan känner sig när hon
ensam till skolan går.




Fri vers av f-r-o-g
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-03-04 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g