Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min ängel

Du är beviset på att änglar finns
och att dom är underbara som du.
Du är en person jag för evigt minns,
som jag känner att jag kan prata med just nu.
Trodde inte att du skulle bry dig om mig,
en liten tjej som du nästan inte känner.
Men jag kommer alltid att minnas dig
och du är en av mina finaste vänner.
Hoppas vi träffas snart igen,
så vi kan prata och lära känna varann.
Tänker mycket på dig vännen,
i mina ögon är du en diamant - fin och grann!




Fri vers av f-r-o-g
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-03-04 15:35



Bookmark and Share


    Lindizz
en mycket fin dikt till en vän, *ler
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

f-r-o-g
f-r-o-g