Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och PojkenUtanVingar, denna text är tillägnad till dig...


Dör du så dör jag, älskling..

Och jag ställde mig naken inför dig
och avslöjade mina djupaste hemligheter för dig

Mina ätstörningar

Psykiska problem

Rakbladsdemoner

Min kärlek till PojkenUtanVingar

Och du lovade att lyssna
och du lovade att jag inte var egoistisk
som bara fortsatte prata på om mig själv
och mina problem

Och mina löften till dig
var mycket svårare att hålla
än jag trodde att dom skulle vara

Och jag är rädd

mycket rädd

för att mista dig

för att jag inte klarade av

att hålla mina löften




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 584 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-04 15:55



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Här tolkar jag att diktarjaget vänder sig till någon förtrogen men inte käresta för att berätta om kärleken till PUV. Kanske kunde detta uttryckas tydligare. Till vem avgavs löftena? den förtrogne? PUV?
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx