Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktelser från andra sidan...


Komplext


Från baksidan av spegeln
ser jag världen bakom
mannen som tittar
in

Han är jag, men det är
inte han som tittar
ut


Bakgrunden böljar vackert
av skogar i sjungande
grönt

där skymtar en sjö som
speglar världen genom
silver och blå


Genom labyrinter av
dimensioner ser
jag livet

som det
är





Fri vers av Gawain
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-03-04 16:34



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
du fångar närheten till ditt sanna jag ypperligt, nog för att inga ord räcker till att beskriva känslan så får jag en aning.
Så vem är du?
2007-03-04

  Söder
Vilken underbar betraktelse. Att se livet som det är. Så bra! *applåder*
2007-03-04

    ej medlem längre
Att stiga åt sidan och betrakta sig själv är en konst!
Och ett konstycke har du skapat här:
\"sjungande grönt\" o \"speglar världen genom
silver och blå\".
Vackert vackert!
2007-03-04

    Erika H
aldrig konstant
aldrig enkelt
en labyrint... ja det låter vettigt
känner jag igen
snygg text
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain