Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt.......

Att saknaden kan kännas
så isande kall
när längtan är så het




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-03-04 17:47



Bookmark and Share


  Sparven
Så komplett.
2007-03-04

    seratonin
:)
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg