Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud

Natten sluter sig omkring mig
mörkret smeker min hud
men inuti finns det ljus
som låter mig se så mycket mer
å jag vet exakt hur mycket jag finns
å jag känner mig rätt nöjd
med det
att finnas

I öppna sår
tränger mörkret in
konturen blir diffus
Stackars människa!

Lägg handen på
håll om
håll kvar ljuset!




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-03-04 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg