Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt ur min, till våren kommande, diktsamling \"Medan du lever\"


Korset


Fragment av tid
Är allt jag får
En ynka spillra
här
och där

Fragment av liv
Är allt jag har
Av flydda dagar
Finns
blott spikhål kvar




Fri vers av Marita Persson
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-03-04 19:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ack jag...tiden springer...mycket fortare än oss..livet är så kort...och vi måste suga ur allt det Gôttiga vi kan...du skriver oerhört bra!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson