Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med lim som kallas kärlek lagade du mitt hjärta

Du tog min hand
Viskade lugnt

’Jag ska laga ditt hjärta’

Du böjde dig ner
Och plockade upp alla skärvor från mitt hjärta
Som ensamheten slagit i marken
Så att det gått i tusen bitar

Tålmodigt limmade du ihop mitt hjärta
I din egna händer
Bit för bit
Sakta och försiktigt
För nu fick inget gå fel
Om du tappade det nu

Då skulle det aldrig gå att laga igen


Tack för att du lagade mitt hjärta
Tack för att du fyllde mitt svarta hål med kärlek
Tack för att du finns här för mig

Och kom ihåg
Mitt hjärta ligger fortfarande i dina händer

Tappa det inte




Fri vers av Fallingforyou
Läst 612 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-04 21:20



Bookmark and Share


  Uppochner
Asså Kakan, jag ÄLSKAR den här dikten :o
2008-04-03

  Heartland
titeln lockade mig till att läsa denna vackra dikt. fint skrivet!
2007-06-21

  Lollan_
Tappa det inte
Vackert! Jag gillar din styckesindelning, det är snyggt och vackert och ger mer liv i texten typ. Jag gillar slutet bäst det är, fint :)
2007-03-19

  Jannike
Varm, viskande kryper den in i mig och bosätter sig, Fint skrivet
2007-03-11

    Mi11ie
åh vad fin (:
2007-03-11

  Uppochner
Mycket, mycket fin dikt :)!
2007-03-06

  Arcadia1
Hoppas ditt hjärta förblir helt så att du kan fortsätta skriva. Du får en applåd!
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Fallingforyou