Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten, ynklig och förvirrad, borta och någon helt annanstans

Vad gör man när man känner sig helt förvirrad
helt borta
helt någonannanstans

När man inte vet vad man tycker
när allt är nytt
när ingenting är som förut

När man måste komma in i det nya
men inte ens vet vad man tycker om det för man är ju
förvirrad

När ens gamla vänner inte finns där längre
när man måste skaffa nya
men när det är svårt för man är lite blyg

när man verkar annorlunda från alla andra
när man blir lite rädd för det för tänk om de tycker att man är konstig
och när du undrar hur ska det bli nu kommer det bli som förut eller blir det helt annorlunda
när du undrar om du ens kommer trivas alls

När tryggheten inte finns där längre
när man måste bygga upp en ny
när man känner sig tom

Liten, ynklig och förvirrad

Vad gör man då?




Fri vers av Fallingforyou
Läst 596 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallingforyou