Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Russinläppar

Jag har aldrig känt såhär
Aldrig har jag haft känslor för någon
Så som jag har känslor för dig

Det är dig jag tänker på
Mest hela tiden
Om och om igen
På dig och ditt vackra leende

Det är dig jag vill ha här
Bredvid
Ännu närmre

Så kom
Låt mig ta din hand
Och låt oss gå tillsammans lyckliga
Bort mot ingenstans
Låt solen lysa över oss
Och låt den smälta våra händer samman
Låt den smälta våra hjärtan samman

Låt oss kyssas
Tills våra läppar blir till russin

Och låt oss titta varandra djupt i ögonen
Tills jag drunknar i dina
Och du drunknar i mina

Ja
Tills vi helt enkelt
Drunknar

I varandra

För det är menat så, älskling
Lita på mig

Det ska vara du och jag

Det är menat så

 




Fri vers av Fallingforyou
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-14 20:14



Bookmark and Share


  Nems
*suck*
det är äkta kärlek... :)
2007-03-18

  Uppochner
Du är så hyskeligt bra på att skriva dikter. Tycker om denna väldigt mycket, framförallt delen \"låt oss kyssas tills våra läppar blir till russin\"
2007-03-16

    hajjag
romantisk...du träffar hjärtat samtidigt som man får känslan av att man läst detta tidigare vilket gör att det dessvärre inte känns unikt. Men o andra sidan, kanske är det för att du inte är unik med att älska.
2007-03-14

  Tina-sol
Diggar strofen om russinläppar!
2007-03-14

  Marriz
Så romantsikt ^^
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fallingforyou