Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What we once had

 

Du kommer bara längre och längre ifrån nu
Glider bort som på diskmedel
Jag vet inte vad jag har gjort för fel
Om jag ens gjort något fel alls

Men du är inte den du brukade vara
Vi är inte vad vi brukade vara

Och jag önskar bara att allt blev som förr igen
Då du och jag höll ihop som om vi hade klister mellan oss
Och vi sa att det skulle hålla för evigt men

Det är inte samma längre nu

Och jag undrar var vi är
Det vi som vi var förut
Och jag undrar varför det försvann

Jag saknar dig vid min sida min vän
Saknar dig här och nu
Då, sen och alltid

Jag fäller en tår för oss

För vad vi brukade vara




Fri vers av Fallingforyou
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-08 16:03



Bookmark and Share


    amandala
galet bra! går precis igenom detta, hemskt .
2008-08-27

  Holeofmyheart
Så fin! Vänskap kan göra minst lika ont som kärlek :/. Men det var otroligt fin!
2008-05-05

  Lollan_
gilla
2008-03-08

  Uppochner
Fyyyyyyyyyy vad undebar :o
Jag är så avis på ditt sätt att skriva!
Grymt bra säger jag bara, så otroligt vackert :o
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fallingforyou