Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla frågvisa flickan och jag



Jag mötte en liten flicka på bussen idag
Hon var en frågvis liten flicka, precis som jag

Hennes mor var trött på att dottern var så frågvis
Flickan kunde inte detta förstå, hon tyckte modern var orättvis

Hon ville ju bara lära sig, och en dag bli en vis flicka
Men världen som inte orkade med hennes frågor fick hennes dröm att spricka

Flicka lilla, du är precis som jag
Men vi ska kämpa och bli visa, en vacker dag




Fri vers av Fallingforyou
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-14 21:53



Bookmark and Share


    Suicide
jättefint!!!!!!!!!!!
Bra skrivet, bra rytm, takt och känsla!
2007-06-10

    Mi11ie
va fin (:
2007-04-19

  Lollan_
naah, vackert :)
2007-03-19

  Jul_iia
Vad fin!! Hoppas modern ändrar sig och gör den lilla flickan vis..;)
2007-03-16

    M
vilken tänkvärd liten \"sak\"
2007-03-16

    Bodil Sandberg
jA FRÅGAR MAN INTE SÅ FÅR MAN INGET VETA...och sen finns det väl ett ordspråk typ som låter ungefär:\"Som man frågar\"...har väl betydelsen av att frågar nåt dumt...får man ett dumt svar...men skit samma...man måste fråga för man är ju en människa...och människan är frågvis...så det så...- tackelitackar
2007-03-15

  Neal
Fin, hoppas det blir som du tänkt det !
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fallingforyou