Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt jag behöver

Jag känner mig så tom inuti av saknad
Att jag bara vill skrika
Bara vill försvinna

Det känns så outhärdligt
Känner mig så fruktansvärt livlös
Utan dig

Som om ett ljus inuti mig slocknar
Mer och mer
Ju längre tiden går sedan vi sist sågs
Och det där ljuset
Det är min livslåga


Bara verkligen saknar dig.




Fri vers av Fallingforyou
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-03-04 21:23



Bookmark and Share


  Jul_iia
*snyft* såhär har jag kännt i några veckor nu.. Jättebra med ljuslågan!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Fallingforyou