Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hoppfulla skönhet

Du hoppfulla skönhet
ett skimrande ljus i mörkret

hos Dig vill jag vara
och andas Din luft

påverkas av Dig
är min djupa längtan

lyft mig upp i Din starka famn
håll om mig hårt

det är hos Dig jag vill vara
och andas Din luft






Fri vers av Lenac
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-03-05 08:24



Bookmark and Share


  Marreb
Fin!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lenac