Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapsband



Skriv ner allt du vill när orden tryter
Kan vara bra att visa i det tysta
Dessa ord är inget du byter
Behöver inte med pennan knysta
Om du skriver ett nytt varje dag
Din vän till slut kan vända på blad
Vänskapsboken är den enda i sitt slag
Och din vän blir innerligt glad

Kanske du kallar den något annat
t.ex dagbok,bibel,receptbok eller så
Med den i soffan man hamnat
när dagen är mulet grå
Jag,för min del,kallar boken poesi
Och för mig är den underbar
Vad den innehåller skiter jag i
För den ger mig så många härliga och bra svar







Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-03-05 08:57



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket bra! En tillgång är det!
2007-03-05

  Ronny Berk
poesi med rimmeri.. vänskapsboken fylles men ordens mening...
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt