Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mardröm

mardröm


ibland är det skönt att få drömma sig bort
från den verkliga mardrömmen

ibland är det skönt o vakna upp
och inse att det är en dröm




Fri vers av minette
Läst 492 gånger
Publicerad 2007-03-05 09:28



Bookmark and Share


  Kent Love
Absolut ! Dream on / Wake up... Det är du som väljer... Kram/Kent
2007-03-05

  DanSan
**************************

Javisst är det så . . . på pricken!

vist och bara så sant!!!

**************************
2007-03-05

  devilsangel
Jaaa!! Det är så sant. Jättefint skrivet och mitt i prick
2007-03-05

  Cris
ja just så ...på pricken fångat
2007-03-05

    ej medlem längre
Men oj så bra sagt och så bra skrivet sen!!!:-)
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette