Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

martyren

martyren
sticker små nålar i mitt skinn
håller för munnen när ord behöver sägas
skänker er glädje fyller mig med tomhet
fyller mitt huvud med idiotiska tankar

martyr
hjältinna när jag dör

men vem kommer veta om min smärta
om händer hålls för min mun
när tomheten fylls på av er glädje

martyr
hjältinna när jag dör

lik med sår
lik med inga ord att minnas
lik lika tomt som vid liv
lik död som levande

martyr
hjältinna när jag dör




Fri vers av hajjag
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-03-05 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag