Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i nöd när pappa är död

Kärlek kärlek
du spränger mitt fort
det trotts att Pappa ska gå bort

Till himmelen till himmelen
Ska han valla
Där upp kommer han tralla

Kanske på ”barn av vår tid”
Eller annan progg
Medhanns han häller i sig grogg efter grogg

Kärlek kärlek
Du är mitt stöd
Barn är jag i nöd
När min pappa är död




Fri vers av hajjag
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-03-05 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag