Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knarkarens härskare - gör honom till din

Knarkarens härskare
Är du död
Jag har ett barn
Som är i nöd

Pojken är liten
Han är blott tolv
I spyor vill han ligga
På ditt golv

Vart han än sig i världen vänder
Vill ingen ta honom i sina händer

Knarkarens härskare
Här ska väl du träda in
Ta honom bort
Gör honom till din

Kärlek och lycka
Kanske framtiden har i sitt sköte
Strunta i det
Fixa ett möte

Ett möte
Mellan pojke och snö
Utan vetskap om lycka
Kommer han för tidigt dö

Såra sig själv och andra
Som försvar han själv den vägen vandra




Fri vers av hajjag
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-05 09:51



Bookmark and Share


  Taggen
jävligt bra skrivet..
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

hajjag