Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om saknaden av själar och om mättnaden av det ytliga som överfyller mig


ditt jag fattas mig

Ditt jag
fattas mig
som molnet bedrar solskenet

vid min sida väldresserad
leende rätta ord
sitt plats

själen du inte tror på
är lika sann
som den tycks dig vara borta

tysta skrik av saknad
är osynliga ord
dina som mina

kom åter
min älskling
du fattas mig






Fri vers av hajjag
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-03-05 13:45



Bookmark and Share


  Manal
dessa ord är skrivna med äkta känslor känner jag, en dikt som berör och sätter sig djupt.
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

hajjag