Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noll,nada och zero



Låt mig bli en lycklig idiot
som fattar nada,zero och noll
Knasbollar som av andra kräver blot
Världen den är så äckligt sjuk
Ingen alls har någon koll
Det är inte mitt stuk
Nej,låt mig få bli en lycklig idiot




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-03-05 13:52



Bookmark and Share


  glittertindra
tror jag följer med här... :) att bara ha det bra och ett lugnt, lyckligt liv är melodin...
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt