Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min framtid kan återskapa ditt förflutna



lära känna varandra på nytt
skapa ett släktband
som får bli till genrep
inför det stora mötet
med dåtiden

 

 

 




Fri vers av aPorcupine
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-03-09 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine