Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften och hämnden (Skuggornas Portal del IV)

Jag försöker stiga mot kosmos skyar,
skyggar inte längre det brännande ljuset,
ljuvligt mot min hud som hårdnat.

En resa genom oändlig rymd
rymmer alla tankar som funnits,
att finna dem som en gång kedjade mig.
Långsamt tänker jag på hämnden,
hämningar som släpper.

Cirkeln som bröts när jag blev fri
sluts åter när jag hämnats mina år i fångenskap.

Jag var mäktig, ska så bli igen.




Fri vers av Hellberg
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-03-06 13:21



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Kraftfull dikt!
Gillar sista versen

\"Jag var mäktig, ska så bli igen.\"
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg