Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


tidsfält

jag klär av mig tiden
låter den falla
osynlig
medan jag kammar
se sorgsna sångerna
ur mitt hår

jag trodde jag ägde
de slocknade timmarna

nu dansar de på nytt
födda ur

minnen




Fri vers av kanelen
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-02-14 09:44



Bookmark and Share


    Jnåt
Förstummande!
2005-03-17
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen