Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är till dig söta lilla Kixy!


Morfar

Död
Du är död inför mina ögon
Tårarna börjar rinna ner från mina ögon
Du dog inför mina ögon då jag försökte rädda dig
En av dom personer som stod mig närmast är död
Tårarna rinner och jag hör hur ambulansen kommer
Jag ser på då dom tar dig bort här ifrån

Här ska du få vila, säger jag klart
Jag har valt en fin glänta där solen kan lysa ner på dig
Här kommer du få det bra morfar, säger jag
Jag kommer aldrig glömma dig, viskar jag då jag lämnar begravningen

Nu har det gått över två år och jag har fortfarande inte kommit över din död
Jag vill bara inte släppa taget, jag vill inte
Du var min morfar, den bästa som fanns
Men du är död och det är inget jag kan ändra på

Nu står jag här igen
Nu står jag här i din skogsglänta
Jag står här och går igenom alla mina minnen med dig
Vi går igenom dom tillsammans
För jag känner att du finns inom mig
En tår rinner ner för min kind
Då jag vänder mig om och går




Övriga genrer av MikaChan
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-06 17:25



Bookmark and Share


    nosslo
Oj, den här rörde mig...
På något sätt förklarar den något...
2008-09-08

  Kixy
Den Var Mycket Bra, Jag Blev Rörd, Snyft Snyft
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan