Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut???

 

Döden
livets slutstation?
eller
början på en ny linje




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 490 gånger
Publicerad 2007-03-06 17:28



Bookmark and Share


  figurett
De e en evighetsmaskin, de går hit och det går dit och det går runt en liten bit, de e en evighetsmaskin!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp