Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlighet


grunden för alla goda egenskaper
vart har du tagit vägen?

i nyheterna ser vi vinklingen
i riksdagsdebatterna smutskastningen
i såporna sveken
i reklamen girigheten
i tidningarna sensationslystnaden

Ärlighet
vi vill få dig tillbaka




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 486 gånger
Publicerad 2007-03-06 17:32



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja absolut! det är för mycket lurendrejeri överallt, vem kan man lita på?
Ett viktigt ämne detta, för vem ska lära barnen?
Bra!1
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp