Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenhuggarens ord

Att skriva mejsla ut
ett ord i taget
bryta sten för sten
som grund för stråk
att vandra på

beslutsamhet och
kärleksvarsamma ord
är verktygen
i detta skapande verk

men när våren nu närmar sig
är krafterna snart slut
den ensamma lägger sig
under granen för att vila

då närmar sig vargarna
och den stora björnen
ännu är tiden inte mogen
för att sluta ögonen
inte ens för en liten stund






Fri vers av Rachel Roth
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-02-14 10:53



Bookmark and Share


  Pica pica

2005-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth