Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart vatten

Lugn skrev jag på tjärnens
blanka svarta yta
och sjönk
som en sten
singlar mot botten....

som vattnet slätas ut
när åran lämnar ytan....

som lammet slumrar
vid tackans sida
i skuggan av trädet i hagen
hela tiden tuggande.

Låg sen där på botten
och föreställde mig ingenting....

om du bara visste
vad du innerst inne vet.




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-06 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg